taravatmokhtari کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 30 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 528 امتياز: 67098 تشکر کرده: 536 تشکر شده 308 بار در 156 پست
محل سكونت: Tehran
ارسال شده در: پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 10:23:39 موضوع مطلب:
سلام
بنده خودم یکی دو بار بیشتر به این مشکل بر نخوردم.اما خیلی از کاربران از طریق پیام گفتن که این مشکل رو دارن.
امیدوارم حل بشه _________________ یادمان باشد که خداوند به قدر ایمان ما کارگشاست.
javadjarvand کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1214 امتياز: 77908 تشکر کرده: 294 تشکر شده 427 بار در 173 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 12:18:30 موضوع مطلب:
sepide مي نويسد:
ممنون ولی شما می تونید این کار رو انجام بدید ؟
خواهش می کنم
راستش مسئول بخش تصاویر شخص دیگریست و شاید خودشون اصلا نخواند چنین کاری در بخششون انجام بشه اگر صلاح بدونند خودشون انجام میدند _________________
aida کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 9 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1116 امتياز: 39662 تشکر کرده: 24 تشکر شده 32 بار در 24 پست
ارسال شده در: شنبه، 29 اسفند ماه ، 1388 12:46:33 موضوع مطلب:
اومد م اینجا تا ازهمه تون خد احافظی کنم آخه ایام نوروز مسافرتم ونمی تونم به سایت سربزنم حتی درروز سالگرد سایت هم نمی تونم باشما باشم واز این بابت خیلی خیلی ناراحتم میشه شما لطف کنید ودست نوشته استاد واحتمالا اگر کارت پستالی چیزی ازطرف آقای اخشابی بود وهم چنین پیام های 21و22رواینجا هم بزارید تامنم بعد از برگشتن بتونم ببینم؟...مرسی
سال نوروهم به همه تبریک میگم سال خوبی د اشته باشید...
خد انگهد ار تا سال آیند ه _________________ زند گی فرصتی است برای نمایش انسانیت "مجید اخشابی"
mohadese_70 کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 15 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2116 امتياز: 58030 تشکر کرده: 301 تشکر شده 109 بار در 90 پست
محل سكونت: کرمانشاه ...
ارسال شده در: شنبه، 29 اسفند ماه ، 1388 12:56:25 موضوع مطلب:
منم همین طور آیدا جون فردا میریم مسافرت و توی سالگرد سایت هم نیستم
اما دلم با شماست...
منم خداحافظی میکنم _________________ سکوت من ، فردای بلند دوست داشتن توست ، دوست داشتن تو افسانه نیست
hakimnezami کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 30 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 340 امتياز: 37959 تشکر کرده: 48 تشکر شده 159 بار در 73 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 12:04:30 موضوع مطلب:
سلام آقا جواد . یک سؤال دارم یا شاید هم پیشنهاد . چرا بعضی از انجمن ها را با هم در یک جا قرارنمی دین ؟ مثلا ، ادبیات و علوم انسانی ؟ !! اینطوری هم از نوشته های و تاپیک های اضافه جلو گیری میشه و هم تعداد انجمن ها کمتر و جمع و جور تر . _________________ بکو ی عشق بی صبری نمی باید که صد مشکل
شود آسان به تسلیم و رضا آهسته آهسته
------------------------------
سونیا خندان
nsking51 کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 245 امتياز: 14421 تشکر کرده: 105 تشکر شده 40 بار در 20 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 13:36:27 موضوع مطلب:
باعرض سلام به دوستان سال نو را تبريک عرض می کنم ببخشيد من يک سوال دارم اونم اینکه خجالت میکشم بگم با عرض معذرت تاپیک چی هست وبا تاپیک چه کاری می تونم انجام بدم لطفا" کاملا" توضیح بدین
کاربرانی که برای این ارسال از nsking51 تشکر کرده اند javadjarvand
javadjarvand کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1214 امتياز: 77908 تشکر کرده: 294 تشکر شده 427 بار در 173 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 16:23:51 موضوع مطلب:
hakimnezami مي نويسد:
سلام آقا جواد . یک سؤال دارم یا شاید هم پیشنهاد . چرا بعضی از انجمن ها را با هم در یک جا قرارنمی دین ؟ مثلا ، ادبیات و علوم انسانی ؟ !! اینطوری هم از نوشته های و تاپیک های اضافه جلو گیری میشه و هم تعداد انجمن ها کمتر و جمع و جور تر .
سلام سال نوتون مبارک
پیشنهاد بشیار خوبیست و اتفاقا خودم هم زیاد موافق شلوغی انجمن نیستم و موردی رو که شما گفتید فقط یکیشه حتما در جلسه این هفته مطرح کنید تا ببینیم انشاءالله چه می شود و نظر خانوم کشاورز چیه
مرسی از پیشنهاد خوبتون _________________
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 16:57:34 موضوع مطلب:
nsking51 مي نويسد:
باعرض سلام به دوستان سال نو را تبريک عرض می کنم ببخشيد من يک سوال دارم اونم اینکه خجالت میکشم بگم با عرض معذرت تاپیک چی هست وبا تاپیک چه کاری می تونم انجام بدم لطفا" کاملا" توضیح بدین
عرضم به حضورتون که تاپیک در اصل نوعی وبلاگ محسوب میشه شما وقتی وبلاگی رو در محیطی مثل بلاگفا ایجاد می کنید اطلاعات خودتون رو در اون وبلاگ قرار میدید تاپیک هم در حکم وبلاگه مثلا هین قسمت که شما سوالتون رو مطرح کردید خودش یک تاپیک هست که من اون رو اختصاص دادم به سوالات و پاسخ ها
وقتی شما در پایین صفحه در انجمنی روی موضوع جدید کلیک می کنید یک بخش آماده میشه که شما میتونید اونجا مطلب مورد نظرتون رو ارسال کنید وقتی مطلبتون رو وارد کردید روی ارسال کلیک کنید اکنون شما صاحب یک تاپیک هستید و همیشه میتونید به اون سربزنید و ادامه همون دوباره مطلب ارسال کنید اگر قصد دارید ادامه همون موضوع مطلب بفرستید دیگه روی موضوع جدید کلیک نکنید روی ارسال پاسخ کلیک کنید
باز اگر سوالی بود بنده در خدمتم _________________
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 23:44:33 موضوع مطلب:
parsa مي نويسد:
سال نوی شما هم مبارک من همون کاری رو که گفتین می کنم ولی بازم نمیشه؟
ببینید روش های دانلود در جاهای مختلف متفاوته اون روشی که به شما گفتم برای لینک های مستقیم و سالمه ولی بعضی لینک ها هستند که غیر مستقیمند باز توی همون لینک های غیر مستقیم روش های دانلود متفاوته حالا شما بگو از چه سایتی و کجا میخوای دانلود کنی تا عرض کنم خدمتتون که چطور این کار رو انجام بدید _________________
azadeh کاربر نیمه فعال وضعيت: آفلاين 5 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 33 امتياز: 9801 تشکر کرده: 14 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: پنجشنبه، 5 فروردين ماه ، 1389 13:51:30 موضوع مطلب:
سلام
امكانش هست كه صفحه چت داشته باشيم تا اعضاي آنلاين بتونن عمومي يا خصوصي با هم ارتباط داشته باشن؟ اين قسمت پيغام هاي كوتاه يه جوريه... ساعت و زمانش مشخص نيست كلا باهاش ارتباط روحي برقرار نميكنم فلسفي شد!!! _________________ من بنده آن دمم كه ساقي گويد
يك جام دگر بگير و من نتوانم