سایت رسمی مجيد اخشابي: تالار گفتمان

www.majidakhshabi.com :: نمايش موضوعات - از عشق بگو با من

از عشق بگو با من

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

www.majidakhshabi.com صفحه اول انجمن -> علوم انسانی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

hakimnezami
کاربر رسمی
کاربر رسمی

وضعيت: آفلاين
30 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 353
امتياز: 41680
تشکر کرده: 54
تشکر شده 177 بار در 76 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 31 ارديبهشت ماه ، 1389 10:20:51    موضوع مطلب: از عشق بگو با من پاسخ همراه با اعلان

از عشق بگو ...

این بار می خواهم از رازی با شما بگویم . راز ی که در پرده بود و هست و شاید هم خواهد بود . چرا که « کسی نگشود و نگشاید به حکمت این معما را » . اما بحث کردن در موردش خالی از لطف نیست . شاید گاهی اوقات به این فکر می کنم که از کجا آمده و منبعش کجا بوده ؟ اما بعد می بینم که نمی توانم مکان و زمانی برایش در نظر بگیرم . از همان روز های اول وجود داشته . از همان نخست که قرار شد همه با هم ، هم کاروان شوند و شویم. ازهمان ابتدایی ترین نقطه و لحظه بودن . درست نمی دانم ، شاید حتی پیش از آن هم وجود داشته . کسی چه می داند ؟ !!! این زیاد مهم نیست . مهم این است که جهان بر پایه آن استوار است . می خواهم در مورد راز گمشده تا ریخ بگویم ، در مورد « عشق » . چرا که «عشق است اساس آفرینش .»

تا نام عشق به میان می آید ، به یاد عشاق داستانها می افتیم . به یاد صحرا و بیابان ها که هنوز، جای پای مردی نجیب زاده ولی عاشق را به یاد گار نگه داشته اند . مردی که از همه چیز گذشت به خاطر معشوقش . مردی که هنوز پس از گذشت این همه سال، نام و یادش زنده است . مگر صحرا ها فراموش میکنند پاهای پر آبلۀ اورا ؟؟؟؟ مگر تاریخ از یاد میبرد ، صدای ناله هایش را ؟؟ یا به یاد بیستون و مردی تیشه به دست می افتیم . اما فقط نام اینان را به خاطر سپرده ایم و دیگر هیچ . ما فراموش کرده ایم که ،

« عشق است که صد پاره نماید جگر کوه اینگونه هنر تیشه فرهاد ندارد »

ما دلیل شکافته شدن کوه را از یاد برده ایم و ازآن نا م و شاید هم نقشی به ذهن سپرده ایم . ما فقط مجنون را می شناسیم البته به نام ، اما نمی دانیم چرا مجنون شد . این روز ها تا اندک علا قه ای در وجود خویش احساس می کنیم فورأ بر خویش لقب مجنون می نهیم . انگاراصلا به نوعی برایمان عادت شده . حال روی چه حسابی چنین می کنیم نمی دانم . ما حرمت عشق راشکستیم و آن را در تاریخ جا گذاشته ایم و هر چه تلاش می کنیم دیگر نمی یابیمش
به هر کسی که نمیتوان عاشق گفت ، عاشق بودن شرایط دارد . حالات متفاوتی دارد . عاشقی یعنی بی سر و سامانی . البته در ظاهر . عاشق ، که غرور ندارد . عشق و من و تویی ؟ عاشق و غرور ؟ این ها با هم نمی گنجند . نمی سازند .
عاشق ، معشوقش رابه همه چیز ترجیح می دهد . عاشق ، پا پس نمی کشد ، هراس به دل راه نمی دهد .

« درعشق چه جای بیم تیغ است ؟ تیغ از سر عاشقاندریغ است

عاشق ز نهیب جان نترسد جانان طلب از جهان نترسد . »

راه عشق بی بلا نیست . ولی باید بلا هایش را به جان خرید . عشق بها دارد . باید بهایش را پرداخت کرد . حال هرچه که باشد . مگر قیس کم بهایی داد ؟؟؟ ولی ماندگاری نامش کم ترین اثر آن جان

فشانی ها بود . اما نیک نظر کنید . این روز ها ما چه می کنیم ؟ مایی که نام مجنون را غارت کرده ایم . از عشق چه می خواهیم ؟ اصلا چه می دانیم ؟ لذت ها یش رامی خواهیم و زمانی که مشکلات پیش می آید ، همه چیز را از یاد می بریم . زیرا این را تنها راه نجات می بینیم . انگار غافلیم که همان مشکلات ، لذایذ عشق است و بس . ما از عشق ، هوس را می بینیم و می دانیم . ولی او که گناه نمی شناسد . هوس نمی پذیرد . عشق و هوس ؟؟؟ گلبرگ و گرد باد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما کجای راهیم ؟؟؟
بی راهه را در پیش گرفته ایم و گمان می کنیم که در راهیم . انگار نمی دانیم که این را ه بی غافله سالار نمی توان رفت .
کجاست غافله سالار مان ؟؟؟ گفتم که ، آن را در تاریخ جا گذاشته ایم و تبدیل به رازی شده . تبدیل به یک معما . که چه ساده بود حل آن اگر چنین با غفلت ، رهایش نمی کردیم و حرمتش را ازبین نمی بردیم. ولی حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید دیگر برای حل آن بسیار دیر شده . راستی این ها را گفتم که بگویم وادی بعدی در راه رسیدن رسیدن به معشوق ،
« عشق » است . اما عشقی ناب . این نیمی از وصف وادی عشق بود . درهفته بعد ، منتظر ادامه این وادی باشید .

سونیا خندان

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از hakimnezami تشکر کرده اند mojganborzouie
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

www.majidakhshabi.com صفحه اول انجمن -> علوم انسانی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~