javadjarvand کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1238 امتياز: 87016 تشکر کرده: 341 تشکر شده 499 بار در 201 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 مهر ماه ، 1388 09:54:58 موضوع مطلب: اطلاعیه ها و اخبار مرتبط با انجمن
سلام
تمامی اطلاعیه ها و اخبار مرتبط با انجمن های سایت در این تاپیک قرار خواهد گرفت
مسئولین محترم و کاربران عزیز اطلاعیه ها و اخبار انجمن را از این تاپیک پیگیر باشند
توجه داشته باشید قوانین مربوط به سایت در این قسمت نیز قابل اجرا می باشد.
لطفا در این تاپیک هیچ مطلبی ننویسید برای این که دوستانی که وارد تاپیک میشند بتونند راحت تر اطلاعیه اصلی رو ببینند چنان چه مطلبی نوشته شود بنده ناچار به حذف آن مطلب خواهم بود
با تشکر از مهر و لطف شما عزیزان
آخرين ويرايش توسط javadjarvand در تاريخ جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 14:43:05; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه
nedakeshavarz(جمعه، 25 دي ماه ، 1388 12:16:57), gharibekhaki(جمعه، 25 دي ماه ، 1388 13:08:42), miti(جمعه، 25 دي ماه ، 1388 14:52:29), ordibehesht71(شنبه، 26 دي ماه ، 1388 13:57:54),
javadjarvand کاربر رسمی وضعيت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1238 امتياز: 87016 تشکر کرده: 341 تشکر شده 499 بار در 201 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 17 آذر ماه ، 1388 20:19:19 موضوع مطلب:
اطلاعیه
دوستانی که قصد شرکت در ختم قرآن کریم را دارند تا 27 دی به آدرس زیر رفته و با برداشتن یک جزء برای قرائت در این حرکت معنوی شرکت کنند
قابل ذکر است این اقدام به مناسبت تولد استاد اخشابی می باشد
آدرس:انجمن های سایت رسمی مجید اخشابی-بخش آزاد-تاپیک امروز تولد استاده
ارسال شده در: جمعه، 4 دي ماه ، 1388 17:18:11 موضوع مطلب:
اطلاعیه برای مسئولین سایت
ادامه جلسه دیشب 3 دی پیرامون تدارک برنامه برای تولد استاد اخشابی امشب ساعت 10 برگزار می گردد از تمامی مسئولین برای حضور در جلسه دعوت به عمل می آورد ضمنا می توانید مطالب مطروحه در جلسه قبل را از طریق تاپیک کنفرانس های سایت رسمی مجید اخشابی مطالعه کنید
nedakeshavarz کاربر فعال وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 165 امتياز: 111127 تشکر کرده: 61 تشکر شده 85 بار در 28 پست
محل سكونت: تهران-تهران
ارسال شده در: جمعه، 4 دي ماه ، 1388 22:12:18 موضوع مطلب:
مسئولین محترم بنده به عنوان کسی که این برنامه رو تنظیم کردم سر ساعت توی یاهو مسنجر بودم و تا 5 دقیقه دیگه هم می مونم اما بعد از اون از مسنجر خارج میشم.ممنون از توجهتون _________________ جان فدای قدم ثابت مردانی باد...که کم و بیش نگشتند ز هر بیش و کمی
ارسال شده در: شنبه، 5 دي ماه ، 1388 12:12:13 موضوع مطلب:
اطلاعیه
از کاربرانی که واجد شرایط زیر می باشند برای حضور در جلسات که پنج شنبه شب ها ساعت 10 برگزار می گردد دعوت به عمل می آورد
1-20 کاربر برتر سایت از لحاظ امتیاز
2-از دوستانی که پیشنهادات یا انتقاداتی پیرامون این سایت دارند نیز دعوت می شود که در جلسات حضور پیدا کرده در این صورت داشتن شرط اول لازم نیست
3-آی دی برای حضور در کنفرانس یاهو مسنجر
قابل ذکر است که ساعت 10 شب در یاهو آنلاین باشید و از این آی دی zendegi_khazan بخواهید که شما را برای حضور در کنفرانس دعوت کند این آی دی برای خانوم پور محمدی می باشد
هم چنین مطابق روال سایر جلسات قبلی حضور مسئولین الزامی می باشد
ارسال شده در: جمعه، 25 دي ماه ، 1388 00:53:35 موضوع مطلب:
اطلاعیه
به مناسبت تولد جناب استاد مجید اخشابی در روز 27 دی از ساعت 21 الی 23
همه دوستان در سایت رسمی مجید اخشابی جمع خواهند گردید تا بدین نحو به
هنرمندمان ادای احترامی نموده و فصل نوی زندگی ایشان را تبریک بگوییم به
احتمال فراوان جناب اخشابی بین این ساعات در سایت حضور پیدا خواهند کرد
ناگفته نماند مدیریت سایت و مسئولین گرامی برنامه ویژه ای را برای این روز تدارک دیده اند
با حضور در این ساعات بیشترین اجتماع اعضای سایت را رقم بزنید
ارسال شده در: چهارشنبه، 7 بهمن ماه ، 1388 19:37:53 موضوع مطلب:
اطلاعیه برای متقاضیان مسئولیت انجمن ها
دوستان و همراهان گرامی چنان چه تقاضای مسئولیت بخشی را دارید دقت داشته باشید که فقط در بخش های زیر نیازمند مسئول هستیم و در بخش های دیگر فعلا مسئول نمی پذیریم
1-درخواست-معرفی و دانلود نرم افزار
2-بحث های نرم افزاری و سیستم عامل
3-مشکلات سخت افزاری
4-مشاوره خرید قطعات
5-علوم انسانی
6-بهداشت و درمان
7-اجتماعی
8-دین و اندیشه
9-همایش و نمایشگاه
10-موبایل
11-اینترنت
12-هنرهای دستی
13-آشپزی
14-بازی های کامپیوتری
15-فتوشاب
16-میکس و مونتاژ
و در بخش کتابخانه سایت:
17-علمی آموزشی
18-دین و مذهب
چنان چه درخواست مسئولیت در این بخش ها را داشتید در بخش متقاضیان مسئولیت انجمن اعلام کنید در صورت موافقت مدیریت سایت شما به جمع مسئولین سایت رسمی آقای اخشابی خواهید پیوست
با تشکر
ندا کشاورز _________________
ارسال شده در: جمعه، 9 بهمن ماه ، 1388 22:37:15 موضوع مطلب:
اطلاعیه مسابقه
کاربران گرامی سایت رسمی مجید اخشابی، به اطلاع می رسانم که:
پیرو برنامۀ مسابقات فصلی قصد داریم این مسابقات را در فصل زیبای زمستان دنبال نماییم. از اینرو متقاضیان شرکت در مسابقات لازم است به موارد زیر دقت نمایند:
1- این مسابقه در رشته های شعر، داستان، نقاشی(سبکهای مختلف) و طراحی، عکاسی، خوشنویسی و هنرهای دستی برگزار خواهد شد.
2- لطفا تنها اثر متعلق به خودتان و تنها 3 اثر از بهترین آثارتان را ارسال فرمایید.
3- زمان ارسال آثار شما از تاریخ دهم بهمن 88 لغایت دهم اسفند 88 خواهد بود.
4- اعلام نتایج فروردین 89 و با رای و نظر جناب اخشابی خواهد بود.
5- محل ارسال آثار شما: تالار گفتمان(انجمنها) ی سایت رسمی مجید اخشابی،
ارسال شده در: پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 23:29:37 موضوع مطلب:
اطلاعیه ویژه مسئولین سایت
با سلام و خسته نباشید
مسئولین عزیز توجه فرمایید
چنان چه برنامه خاصی برای روز عید و هم چنین تولد سایت در نظر گرفته اید(اعم از نوشته ، کلیپ ، طراحی و....) تا فردا شب(جمعه شب ) فرصت دارید این موارد را برای اینجانب(ندا کشاورز)ایمیل کنید برای این که بتوانیم برنامه ها را هماهنگ و در زمان خاص روی سایت قرار دهیم لازم است که حتما تا زمان در نظر گرفته شده ایمیل شود در غیر اینصورت از قرار دادن آن بر روی سایت معذور خواهیم بود
لازم به یادآوریست است که بنده فقط تا فردا شب میتوانم این موارد را دریافت کنم
با تشکر
مدیریت سایت رسمی مجید اخشابی ندا کشاورز _________________
ارسال شده در: جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 12:02:53 موضوع مطلب:
اطلاعیه ویژه بخش خودمانی، آزاد و تصاویر گوناگون
سلام و خسته نباشید
مسئولین بخش ها توجه فرمایند. بنابر درخواست مکرر دوستان بخش جدیدی تحت عنوان تصاویر گوناگون ایجاد گردیده است. خواهشمند است تمامی تاپیک های تصاویر موجود در بخش های مختلف را هر چه سریع تر به این بخش انتقال دهید.
هم چنین به دلیل وجود دو بخش خودمانی و آزاد که چندان با یکدیگر فرقی ندارند. بخش خودمانی حذف خواهد شد. البته تاپیک های اصلی بخش خودمانی به بخش های دیگر منتقل گردیده است. پس از این حیث بعد از حذف بخش خودمانی گله ای از باب این که چرا اکثر تاپیک های این بخش حذف گردیده است. وجود نداشته باشد. ضمنا مسئولین بخش آزاد توجه فرمایند از این پس باید دقت بیشتری در حفظ نظم این قسمت از انجمن بنمایند. خواهشمند است. از ایجاد تاپیک های تکراری، بی محتوا، بدون بازدید، و غیر مرتبط با بخش آزاد جلوگیری کنید. هم چنین کاربران عزیز هم در حفظ نظم این بخش کوشا باشند.
با تشکر
برای بیان هر گونه پیشنهاد یا انتقاد به تاپیک پرسش٬درخواست٬انتقاد یا پیشنهاد مراجعه فرمایید _________________
ارسال شده در: شنبه، 2 مرداد ماه ، 1389 23:12:12 موضوع مطلب:
اطلاعیه خطاب به مدیر سایت رسمی مجید اخشابی
سلام
مدیر سایت رسمی مجید اخشابی این آخرین پیامیست که از بنده دریافت می کنید. از تهدیدها و رفتار شما در جلسات مختلف مجازی و پیام های مختلف شما به شدت خسته شدم. و نیاز به آرامش فکری دارم. مطالب زیر را هم فقط برای این که دوستان گله ای بر قطع همکاری من با سایت رسمی نداشته باشند. قرار می دهم.
جلسه مجازی جمعه ۱ مرداد:
جواد جروند: خانوم کشاورز با عرض پوزش دیشب چرا جلسه برگزار نشد؟
ندا کشاورز: بله؟! شک نکنید که بی دلیل کنسل نشده
جواد جروند: بله درسته
ندا کشاورز: ضمن اینکه اطلاع رسانی شد که کسی تشریف نیاره و معطل نشه درسته؟
جواد جروند: مجددا با عرض پوزش امشب هم با 20 دقیقه تاخیر برگزار شد آخه شما توی سایت بودید امشب
ندا کشاورز: آقای جروند شما منظورتون از این مدل صحبت کردن مجددا چیه؟
جواد جروند: ای بابا شما با 20 دقیقه تاخیر اومدید منم که خیلی آروم دارم میپرسم چرا؟ جمعا 9نفر منتظر بودیم
9 تا 20 دقیقه میشه 180 دقیقه
ندا کشاورز: در حضور همین جمع 9 نفره تنها همین بار تذکر میدم از این رفتار غرض ورزانه دست بکشید برادر من اینکه بنده دیر میام یا زود
جواد جروند: خب خیلی راحت منو متهم به غرض ورزی کردید میتونم بپرسم چه غرضی؟
ندا کشاورز:کنسل میکنم یا برگزار در حوزه ی اختیارات من هست و بنده خیلی راحت می تونم در طول این یکسال بارها و بارها مسئولین رو بابت کم کاریها عدم حضور در جلسات
جواد جروند: یعنی واقعا که کدوم کم کاری؟دیگه من باید چی کار کنم؟
ندا کشاورز: و بسیاری موارد دیگه مورد سوال و جواب قرار میدادم
جواد جروند: خب قرار بدید
ندا کشاورز: که به همه ی شما احترام قائل شدم و اینکار رو نکردم
جواد جروند: این موضوع در حوزه اختیارات شما هست
ندا کشاورز: حالا دنیا وارونه شده آقا!
جواد جروند: به نظر من فعالیت مسئولین خیلی خوب بوده
ندا کشاورز: من رو سوال و جواب میکنید که چی؟!
جواد جروند: خیلی بیش از اونایی که فقط اسم در کردند ولی عملا فایده ای برای سایت ندارند من دیگه سکوت می کنم قضاوت باشه با جمع
ندا کشاورز: کسی الان از شما نظر خواست؟ شما اینقدر احترام منو نادیده گرفتید که مدام حرف منو قطع می کنید
جواد جروند: آفرین آفرین به ادبیاتتون تبریک میگم
ندا کشاورز: یا ساکت باشید یا تشریف ببرید تا من به رفتارتون رسیدگی کنم من مجبور نیستم هم وقتم رو هزینه کنم هم اعصابم رو
جواد جروند: شما مختاری هر وقت خواستید به رفتارم رسیدگی کنی ولی جلوی روی خودم که برای تمام حرفاتون پاسخ دارم
ندا کشاورز: شما از حد خودت خارج شدی باقی دوستان اگر حرفی هست البته بجز سوال و جواب می شنوم
جواد جروند: کدوم خارج شدن از حد خواهرم من تا حالا شما رو تو خطاب نکردم ولی شما هر چی دلتون میخواد میگید باشه من ساکت میشم
ندا کشاورز: شما راست میگی
مدیر سایت رسمی درست سه سال پیش از شما و عملکردتون در وبلاگ گروهی یک صفحه انتقاد کردم. بلافاصله از این وبلاگ حذف شدم.
باز به خاطر جناب آقای اخشابی به سایت برگشتم. اما یک سال با وجود برخورد های نامناسب شما باز کوتاه آمدم. اما این بار مسائل و حاشیه های سایت زندگی روزمره مرا هم مختل کرده و از طرفی بنابر اظهارات قبلی شما چون من در بخش خودمانی کوتاهی کردم. و هم چنین در طی یک سال باز به گفته شما کم کاری داشتم. و باید مواخذه می شدم. رسما از مسئولیت بخش انجمن سایت رسمی مجید اخشابی، بخش خودمانی، صندلی داغ و سینمای ایران کنار می کشم. و فقط بخش تخصصی خودم را در دست خواهم داشت آن هم فقط به خاطر خواست جناب استاد اخشابی. و البته به عشق ماندن در کنار دوستان گلی چون خانوم پورمحمدی فعال که هیچ وقت فعالیت هایش دیده نشد. مرضیه رحمانی نژاد که بنابر اظهارات غلط ....... یک گروه چند نفره به ایشان تهمت زدند (از جمله خود بنده.) خانوم فرشته حلاجی، خانوم مختاری، علی مختاری عزیز که ندیده میدانم چه انسان گلیست. ولی متاسفانه قضاوت های جالبی در موردشان نشده است. به خاطر این ها و خیلی از دوستان دیگه اندک حضوری در سایت خواهم داشت. اما نه دیگر با شما کاری خواهم داشت. نه در جلسات مجازی شرکت خواهم کرد. چون حرف، حرف شماست. و نظر مسئولین تاثیری در تصمیم گیری ها ندارد. و جایی که گوشی برای شنیدن انتقاد وجود نداشته باشد. من حضور نخواهم داشت.
میدانید که من سومین نفری هستم که با رفتار های غلط شما مجبور به کنار کشیدن از تصمیمات گروهی می شوم. لطفا هر چه سریعتر مسئولیت های بخش های ذکر شده را برای من غیر فعال کنید.
خوشحال باشید به هدفتان رسیدید. حالا علت رفتار شما را در این یک سال فهمیدم. _________________
tasnif کاربر جدید وضعيت: آفلاين 27 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 537 تشکر کرده: 10 تشکر شده 5 بار در 2 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 3 مرداد ماه ، 1389 11:51:39 موضوع مطلب:
سلام آقاي جروند شما مطمئنين كه خانم كشاورز به اين شكل صحبت كردند؟من بعيد مي دونم از ايشون.احتمالا شما غرض شخصي دارين.چون اين جور حرف زدن ها شخصيت سايت و آقاي اخشابي را پايين مياره و خانم كشاورز هيچ وقت چنين چيزي را نمي خوان.شما دو تا كه باهم خيلي خوب بودين.اين حرفها و كارها بعيده از شماها توي اين سايت _________________ بودن تو غنیمته حتی برای یه نفس ...نذار که بی تو کم بشم تو ازدحام این قفس
کاربرانی که برای این ارسال از tasnif تشکر کرده اند javadjarvand
Maryam63 مسئول ارشد وضعيت: آفلاين 4 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 11726 امتياز: 364769 تشکر کرده: 874 تشکر شده 1157 بار در 600 پست
محل سكونت: تبــــريــز
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 مرداد ماه ، 1389 23:17:15 موضوع مطلب: بنرهاي جديد سايت
سلام دوستان عزیز
اينها بنرهاي جديد سايت هستند کسانی که سایت یا وبلاگ دارند برای لینک سایت مجید اخشابی می تونند یکی از دو بنر زیر رو در سایت یا وبلاگ شون قرار بدهند و يا بنرهاي قبلي را تغيير دهند.
کد بنرهای سایت مجید اخشابی:
کد بنر افقی (آن را در قسمت ویرایش قالب وبلاگ قرار دهید )