صفحه اصلي > مطالب و مقالات / گردشگری > مساجد زیبای جهان
مساجد زیبای جهان6 آذر 1398. نويسنده: marzie.kokabian |
مسلمانان کشورهای مختلف با معماری خاص و با استفاده از بهترین مصالح مسجد های زیبایی ساخته اند که بسیار مجلل هستند. در کشورمان ایران نیز مساجد بسیار زیبا وجود دارد که در فهرست آثار جهانی یونسکو ثبت شده اند.
بزرگ ترین مسجد جهان که با خاک رس ساخته شده، در شهر «جنه» کشور مالی قرار دارد و در فهرست جهانی یونسکو نیز ثبت شده است.
«ملک فیصل» بزرگ ترین مسجد در اسلام آباد پاکستان و همچنین چهارمین مسجد بزرگ جهان است. این مسجد گنبد ندارد اما چهار مناره چادرشکل دارد و گنجایش آن حدود ۷۵ هزار نفر است.
مسجد دو طبقه «قل شریف»، بزرگترین مسجد روسیه، در شهر قازان تاتارستان قرار دارد. گنبد مرکزی این مسجد ۳۹ متر و چهار مناره اصلی آن ۵۷ متر ارتفاع دارند.
مسجد «نصرت جهان» نخستین مسجدی است که در سال ۱۹۶۷ در اسکاندیناوی و در شهر کپنهاگ کشور دانمارک ساخته شد.
مسجد مرمرین «حسن ثانی» با بلندترین مناره های جهان که ارتفاع آنها ۲۱۰ متر است یکی از مهم ترین بناهای تاریخی مراکش و یکی از زیباترین مساجد جهان است.
مسجد الشیخ زیاد بن سلطان آل نهیان، مسجدی در شهر ابوظبی، کشور امارات قرار دارد. این مسجد ۵۷ گنبد دارد. بزرگترین و نخستین قبه در جهان به ارتفاع ۸۳ متر و قطر داخلی آن ۸٫۳۲ متر به این مسجد تعلق دارد. وزن قبه اصلی یک هزار تن است.
مسجد سلطان عمر علی سیف الدین، در بندر سری بگاوان در برونئی قرار دارد. معماری این مسجد تلفیقی از معماری اسلامی و ایتالیایی است و یک معمار ایتالیایی آن را طراحی کرده است. مسجد روی یک تالاب مصنوعی نزدیک رود برونئی ساخته شده و همچنین دهکده آبی کامپونگ آیر آن را احاطه کرده است.
مسجد جامع شهر رییکا، دومین مسجد بزرگ مناره دار در کشور کرواسی است که مجوز ساخت آن را دولت این کشور صادر کرده است.
مسجد کریستال در پارک میراث اسلامی جزیره وان من در ترنگانو مالزی در سال های ۲۰۰۶- ۲۰۰۸ ساخته شده است.
بازگشت |